Hosting

Een dedicated server, servers of platform om uw klanten of de behoeften van uw organisatie optimaal te bedienen.

Cloud hosting

Een dedicated platform om uw klanten of de behoeften van uw organisatie optimaal te bedienen.

Meer info

Hosting, altijd een passende oplossing

Hosting is erg veranderd de laatste jaren, vooral als het gaat om de rol die het gehoste platform, de website of applicatie speelt in een organisatie. Die is namelijk steeds belangrijker geworden. Wij begrijpen dat en wijzen de weg. Van bedrijfsapplicatie tot onderwijsplatform of zorgportaal: Duocast heeft een passende en volgens de hoogste normen beveiligde oplossing.

Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend

Hoewel veel hostingvraagstukken op elkaar lijken, zijn het altijd de details die er toe doen. We leveren daarom maatwerkoplossingen, specifiek toegesneden op uw branche en wensen. Ook voor het snel optuigen van een VPS bieden wij meerdere mogelijkheden.

Locatie en veiligheid

Zowel dedicated servers als onze cloud zijn veilig ondergebracht in een private suite in QTS Groningen met continue bewaking. Dit datacenter is ISO 27001, ISAE 3402, NEN 1010 en NEN 3140 gecertificeerd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in onze hostingoplossingen en ontvangt u graag meer informatie? Of heeft u een specifieke vraag? Bel ons vrijblijvend op 050 210 3600 of vul het contactformulier in om teruggebeld te worden.