Excelleren in continuïteit

Duocast biedt een totaalpakket voor uw IT-infrastructuur: van hosting tot housing en de bijbehorende connectiviteit

Bij Duocast realiseren we met veel plezier de beste oplossingen op het gebied van housing, hosting en internet. Ontstaan vanuit onze liefde voor techniek. Ontwikkeld tot een dienstverlener met een sterke focus op klanten en kwaliteit. Met oog voor uw behoeften en de noodzaak voor continuïteit.

Waar komen we vandaan?

Duocast is opgericht in 2004, om organisaties te voorzien van internet via een hoogwaardig netwerk. In de jaren die volgden, werkten we steeds vaker samen met Adix, specialist in hosting. Dat beviel zo goed dat we per 2015 onze krachten hebben gebundeld en Adix nu onderdeel is van Duocast. Door deze fusie kunnen we nog betere totaaloplossingen aanbieden op het gebied van internet en hosting.

Ons team

De mensen bij Duocast zijn specialisten in techniek. Alleen vakmensen kunnen goede oplossingen realiseren is ons motto. Wij zorgen ervoor dat techniek feilloos werkt. En mocht iets niet naar wens verlopen, dan zorgen we snel voor een passende oplossing.

Informatiebeveiliging

Duocast is ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging in het kader van algemene bedrijfsrisico’s. Duocast voldoet aan de specifieke eisen van deze norm, op het gebied van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Als betrokkene in de gezondheidszorg, voldoen we ook aan de NEN 7510 norm voor informatiebeveiliging, specifiek voor de zorgsector in Nederland.