Connectivity

Of u nu internet access nodig heeft of een cloud of cross connect naar een leverancier: Duocast heeft voor ieder vraagstuk een oplossing.

Internet Access

In samenwerking met Community Network Groningen bieden wij razendsnel glasvezelinternet voor bedrijfspanden.

Meer info

Cloud Connect

Koppel eenvoudig met de public cloud vanuit uw bedrijfslocatie en/of één van onze datacenters.

Meer info

Toegang tot alle digitale diensten die u nodig heeft

Wanneer u kiest voor een van onze connectivity-diensten, verzorgen wij uw rechtstreekse aansluiting op het internet. Zo verzorgen we internet access (glasvezel) voor kantoorlocaties of bedrijfsverzamelgebouwen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor IP Transit, de aansluiting op public clouddiensten of een koppeling naar een public en/of een private cloud.

Private connectiviteit: snel en veilig

Voor veel dagelijkse toepassingen volstaat een internetverbinding via glasvezel. Maar sommige data vragen om andere oplossingen, bijvoorbeeld vanwege de aard van die data, de toepassing of de hoeveelheid. Private connectiviteit, die niet verloopt via het publieke internet, biedt hier uitkomst. Duocast biedt de mogelijkheid voor een eigen CWDM-kanaal, een MPLS-verbinding of ethernetverbindingen.

Duocast beschikt binnen de stad Groningen over een dark fiber verbinding tussen QTS Groningen en het NorthC datacenter Groningen. Deze verbinding loopt via d’Root in een ring rondom de stad Groningen, waardoor we de verbinding tussen QTS en NorthC kunnen garanderen. SAN-replicatie over fiberchannel tussen QTS Groningen en NorthC Groningen behoort ook tot de mogelijkheden.