Waarom Duocast?

Toegankelijke specialisten

Toegankelijke specialisten

Hoge uptime garanties, snelle, betrouwbare dienstverlening van technisch specialisten en totaaloplossingen op het gebied van hosting, housing en connectiviteit: voor Duocast is het dagelijkse kost. Bij Duocast denken we graag mee en adviseren we op maat. En ondanks dat we denken in bits en bytes, staat goede service bij ons voorop. We hanteren een vlotte reactietijd bij vragen en bieden diverse service levels.

Altijd de beste kwaliteit

Wij zijn ervan overtuigd dat techniek en kwaliteit hand in hand gaan. We werken daarom alleen met de beste hardware en slimste oplossingen. Ons streven naar kwaliteit gaat zo ver, dat we liever meer leveren dan afgesproken dan een inferieure oplossing inrichten.

Veilig en betrouwbaar

Duocast is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de NEN 7510 norm, wat onder andere betrekking heeft op de adequate bescherming van persoons- en/of bedrijfsgegevens. ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging in het kader van algemene bedrijfsrisico’s. Duocast voldoet aan de specifieke eisen van deze norm, op het gebied van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). NEN 7510 is een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging, specifiek voor de zorgsector in Nederland.

  • 24×7 beschikbaarheid

  • Veilig en betrouwbaar

  • Flexibel

  • ISO 27001