XpressionLabs

Software ontwikkelaar

Wie is XpressionLabs?

XpressionLabs in Emmen bedient meer dan 7000 organisaties met web to print en brandmanagement software. Daarmee kunnen klanten van drukkerijen maar ook bijvoorbeeld marketing- en communicatiebureaus eenvoudig visitekaartjes, flyers, posters en veel andere soorten drukwerk op een professioneel ogende manier opmaken. Het mooie van deze dienst is dat eindgebruikers zelf de software van XpressionLabs kunnen gebruiken. Daardoor hoeven vormgevers zich niet bezig te houden met kleine, repetitieve taken zoals bijvoorbeeld het opmaken van business cards.

Maatwerk VPS’en en storage

XpressionLabs bedient met een team van 12 medewerkers Nederlandse klanten, waarvan een deel ook vestigingen in het buitenland hebben. Dat doet het bedrijf op basis van een SaaS-model, waardoor een stabiele IT-infrastructuur van levensbelang is. Al sinds de oprichting meer dan 10 jaar geleden vertrouwt XpressionLabs daarvoor op Adix. Adix voorziet in enkele tientallen schaalbare maatwerk VPS’en en een flink volume aan storage.

Als bedrijf dat sterk afhankelijk is van IT wil je kunnen sparren met professionals die dezelfde taal spreken. Dat is bij Adix zeker het geval.

Goede ervaringen

Peter Koops, directeur en oprichter van XpressionLabs, is erg tevreden over de dienstverlening van Adix. “Ik had al goede ervaringen met Adix voordat ik XpressionLabs ongeveer 10 jaar geleden oprichtte. Het was voor mij dan ook een logische keuze om weer voor Adix te kiezen toen ik voor mijzelf begon. Zij onderscheiden zich op een positieve manier met hun technische kennis en inhoudelijk advies. Ook vind ik het erg prettig dat ze maatwerk kunnen leveren en ik daardoor niet vast zit aan standaard hostingpakketten die voor mijn bedrijf niet voldoen. Als bedrijf dat sterk afhankelijk is van IT wil je kunnen sparren met professionals die dezelfde taal spreken. Dat is bij Adix zeker het geval.”

Ze zijn onze backup als we er zelf niet uit komen.

In de lange tijd dat XpressionLabs met Adix samenwerkt, zijn vrijwel nooit storingen voorgekomen. “De infrastructuur van Adix is heel stabiel. En als er al een storing is, dan ligt dat meestal aan ons”, benadrukt Koops. “Maar of het nu in het weekend is of ‘s avonds laat: als we er zelf niet uitkomen kunnen we altijd iemand van Adix bellen die het oplost. Ze zijn onze backup als we er zelf niet uit komen.”