Internet Access

In samenwerking met Community Network Groningen bieden wij razendsnel glasvezelinternet voor bedrijfspanden.

Internet via razendsnelle glasvezelverbindingen

Kantoorlocaties met een snelle glasvezelverbinding worden snel de standaard. Huurders van kantoorruimte verwachten een snelle en stabiele internetverbinding om precies dezelfde reden dat bedrijven kiezen voor bijvoorbeeld managed hosting: als het niet werkt, ligt het bedrijf deels of geheel stil.

Wij werken in Groningen samen met Community Network Groningen (CNG) om kantoor- en bedrijfspanden te voorzien van zakelijk glasvezel. Via de glasvezel-infrastructuur van CNG kunnen we op vrijwel elke kantoorlocatie in de stad Groningen glasvezel internet aanbieden. Is een kantoor eenmaal aangesloten op ons netwerk, dan kunnen we aantrekkelijke levertijden bieden.

Onlangs aangesloten

  • DE STEK – Euvelgunnerweg 25 a
  • De Ommelanden – Friesestraatweg
  • The Rock – Atoomweg
  • Meditech Center – L.J. Zielstraweg
  • Center for Innovation – L.J. Zielstraweg
  • hoogwaardig glasvezelnetwerk

  • korte levertijd

  • samenwerking met CNG

Tarieven

CNG verzorgt de fysieke (open) glasvezelverbindingen tussen de gewenste locaties, en wij leveren vervolgens de internetdiensten over deze glasvezelverbindingen. Voor de fysieke aansluiting op het glasvezelnetwerk rekenen we een vast tarief per maand, vergelijkbaar met uw vastrechtkosten voor elektriciteit. Het variabele deel van de kosten is afhankelijk van het aantal huurders dat gebruik wil maken van een afzonderlijke verbinding.

Glasvezelinternet

Wanneer uw locatie over een fysieke verbinding met ons glasvezelnetwerk beschikt, kunnen we u al binnen een werkdag verbinden met ons glasvezel internet. We leveren het internet rechtstreeks aan u, zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een verhuurder. Huurders kunnen vervolgens zelf internetdiensten afnemen via deze verbinding. Wenst u een kortlopend contract, omdat u bijvoorbeeld tijdelijk huurt? Ook dat is mogelijk bij Duocast.