Dedicated hosting

Een dedicated platform om uw klanten of de behoeften van uw organisatie optimaal te bedienen.

Dedicated server

Voor ondersteunende, niet kritieke applicaties of websites kan een shared hostingomgeving voldoende zijn. Maar als de prestaties van uw platform, webapplicaties of websites essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering, zijn dedicated servers de beste keuze. Wij bieden advies en verzorgen de implementatie, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf of organisatie.

Managed hosting

Wie geen omkijken wil hebben naar zijn hostingomgeving, kiest voor managed hosting en beheer. Wij verzorgen de inrichting, monitoring, het periodieke onderhoud en de updates aan uw omgeving. De mogelijkheden zijn legio: we hebben uitgebreide kennis van en ervaring met Linux, Windows, VMware, Azure en AWS, en ook voor de networking apparatuur van bijvoorbeeld Juniper Networks of Cisco draaien we onze hand niet om. Natuurlijk houden we uw platform 24/7 in de gaten en grijpen we bij calamiteiten direct in.

Twin datacenter

Als 24/7 beschikbaarheid van uw IT een absolute vereiste is, is het verstandig om na te denken over een twin datacenter oplossing. Hiermee worden op twee geografisch gescheiden locaties een identieke opstelling van uw IT gerealiseerd, die in verbinding staan door middel van een redundante, private glasvezelverbinding. U kunt kiezen voor active/passive of active/active replicatie van uw omgeving en zo een solide fallback optie creëren. Met datacenters in zowel Amsterdam als Groningen biedt Duocast meerdere mogelijkheden voor twin datacenter opstellingen.

  • Eigen hosting omgeving

    volledig op maat en naar wens is ingericht

  • Voldoende bandbreedte

    geen last van andere gebruikers

  • Investering in hardware uitbesteed

    wij doen vervangingsinvesteringen